Monique Raaijmakers, ‘unne Hezikse’
Haar ruime ervaring als vormgever is onmisbaar voor Tweevoud.
Bij complexe projecten als het ontwerpen van tijdschriften, boeken en brochures, kan de klant altijd op haar rekenen. Monique zorgt ervoor, dat jouw boodschap op de juiste plek terecht komt.
Carlijn van der Steijn, ‘unne Dintherse’
Zij gebruikt haar ervaring bij diverse Brabantse reclamebureaus. Carlijn ziet altijd de grote lijn en heeft daarbij ook oog voor detail. Ze is secuur en zakelijk wanneer nodig. Ze zet alles op alles om afgesproken deadlines te halen.​​​​​​​.
wat doen wij
Wij geven met veel plezier en passie vorm aan logo’s, huisstijlen, boeken, magazines, flyers en nog veel meer! Doordachte, frisse en passende online en offline communicatie-uitingen die bij het karakter van jouw bedrijf passen. Tweevoud ontwerpt wat jij bedoelt, wat jij wil uitstralen. Energiek, kracht, vernieuwing, passie, rebels, rust, vrijheid, noem maar op. Goed luisteren is één, maar ook kunnen aanvoelen welke kant het op moet, is punt twee. Helder in afspraken en gedreven in ons werk. Geen mooie praatjes, geen verrassingen achteraf. En de start? Een bak koffie!
samenwerken
Wij geloven dat je vooral moet doen waar je goed in bent. Daarom werken wij inmiddels samen met partners die ons op allerlei gebieden aanvullen en versterken. Stuk voor stuk super specialisten. Mensen die jouw website bouwen, jouw tekst schrijven of fotograferen. Mensen die aan één of twee woorden genoeg hebben om ideeën tot leven te brengen. En wij houden de focus op het totaalplaatje. Het is wie we zijn en waar we ons lekker bij voelen.
Back to Top